У Білгород-Дністровському поліцейські затримали мисцеву жительку з кілограмом психотропів. 33-річну правопорушницю викрили, коли вона йшла додому з пакунками, повними психотропної речовини, що підтвердив експрес-тест.

Про це повідомили в ГУПН Одеської області

У жінки вилучили кілограмову партію амфетаміну. Декілька доз наркотиків оперативники разом зі слідчими виявили також за місцем мешкання фігурантки під час невідкладного обшуку. Речові докази скерували на дослідження.

Зловмисниця пояснила: замовила незаконний «товар» в месенджері Telegram, забрала його з поштомату і планувала збувати шляхом так званих закладок.

Протягом року поліцейські викрили громадянку в наркозлочинній діяльності втретє. Матеріали перших двох проваджень, що були розпочаті за частинами 2 та 3 статті 307, знаходяться на розгляді суду. Проте зловмисницю не зупинила близькість покарання і вона продовжила заробляти звичним для неї способом, скориставшись тим, що суд обрав їй запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави та домашнього арешту.

Нині слідчі оголосили жінці підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. За незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин у великих розмірах правопорушниці загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.