затопленая улица в Одессе

Сьогодні, 18 серпня, в Одесі та на всій території Одеської області оголошено штормове попередження. За даними Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, у регіоні вдень очікуються грози та шквальний вітер.

В Одесі та області очікується мінлива хмарність, дощ, гроза. Вітер західний, 3-8 м/с, удень під час грози шквал, 15-20 м/с. Температура повітря вдень +25…+27°С. На автошляхах області зранку місцями туман, видимість 200-500 м-коду.

У зв’язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх осіб, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок дощу та сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок та кабелів.

Зазначимо, кілька днів поспіль в Одесі йдуть короткочасні зливи. Через це деякі вулиці традиційно заливають водою і вони стають не проїзними для особистого та громадського транспорту.