логотип Измаила

Депутати Ізмаїльської міської ради в ході сесії 12 серпня розглянули протокол засідання редакційної групи щодо внесення змін до туристичного логотипу міста.

У зв’язку з нинішніми реаліями та подіями в країні депутати ухвалили рішення оновити туристичний логотип міста, надавши йому ще більшого патріотизму. Новий варіант відрізняється тим, що «доріжка» від сонця, що символізує букву «З», виконана у кольорах національного прапора.

Зазначимо, офіційний туристичний логотип Ізмаїла було затверджено 7 вересня 2021 року. Його розробили в рамках конкурсу, який проводила громадська організація «Придунайський центр громадських ініціатив» упродовж червня-липня 2020 року згідно проекту «Просування туристичного потенціалу старовинного міста Ізмаїл». Логотип базується на метафорі відображення літнього сонця у Дунаї. Знак підкреслює зв’язок міста з даною річкою.

Читайте також: Ізмаїльська «Амазонка» представить Україну на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА

Оновлений логотип вже затверджено. Депутатський корпус наказав розмістити його на сайті Ізмаїльської міської ради та рекомендував використати для вдосконалення туристичної привабливості міста.

Економіка