В Ізмаїлі на березі Дунаю відбулася урочистаподія – день народження новоїродини. Військовослужбовець Морської охорони Максим Дорфман та його наречена Діана вирішили поєднати долі.

Історія кохання молодят почалася занадто швидко, але в той час, коли в країні війна, зволікати неможливо. Через два місяці після знайомства пара вирішила одружитися.

Максим родом із Житомирської області, свою військову службу розпочав із півночі, але незабаром потрапив до Морської охорони. Діана з початком повномасштабного вторгнення переїхала з Одеси до тітки, там познайомилася з Максимом.

З першої зустрічі в їхніх очах спалахнув вогник кохання, вони відразу зрозуміли, що хочуть поєднати життя одне з одним.

«Доля військових не завжди легка, і потрібно, щоб поряд була людина з міцним духом, яка щиро і сильно підтримує, йтиме пліч-о-пліч, не побоюючись змін і випробувань – розповів Максим. – По її очах я зрозумів, що вона довіряє мені і готова бути поруч, незважаючи на якісь перешкоди».

Відповідно до умов військового стану право реєструвати шлюб своїх підлеглих мають командири підрозділів. Максим особисто звернувся до свого командира Олега Шикши з таким проханням, адже для нього він – приклад мужності, вірності родині та батьківщині.

«Я вперше у своїй військовій кар’єрі засвідчую шлюб своїх підлеглих. Але, незважаючи на війну, життя продовжується. У важкі часи народжуються найсильніші. Я бажаю молодому подружжю завжди вміти знайти компроміс і крокувати разом до поставлених цілей» – сказав командир загону Олег Шикша.