Болградский городской совет

Болградська міська рада шукає кандидатів на посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» та завідувача відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю цієї комунальної установи, йдеться на фейсбук-сторінці Болградської міськради.

Претенденти на заміщення вакансій повинні мати громадянство України; повну вищу освіту відповідного професійного спрямування (педагогічна, юридична) за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом не менше 3 років.

Для отримання додаткової інформації пропонують звертатися за тел: (073) 473 22 53, (097) 161 29 33

Додамо, що вакансія директору Центру з’явилася після того, як на екстрено скликаній сесії депутати погодилися звільнити з посади директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Світлану Жечеву за її власним бажанням у зв’язку з переїздом.

Депутати та керівництво громади подякували Світлані Петрівні, яка очолила Центр у 2021 році, з дня його заснування, а до того керувала районним Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Територіальним центром соціального обслуговування Болградської РДА, за плідну професійну працю та вагомий внесок в розвиток соціальної сфери Болградської громади.

Голову Одеської ОДА звільнено офіційно