почтовая марка Русский корабль всё

Керівництво 9-го відділення «Укрпошти» передало подарунковий набір до музею Ізмаїльського прикордонного загону. Серед подарунків – марки «Російський військовий корабель…все», конверт та листівка з однойменної тематики. Крім цього, начальник відділення Вікторія Балан передала в музей картину із сюжетом марки, яку, з нагоди такої події, особисто написав її батько.

Урочисте вручення відбулося у самому відділенні пошти під час його роботи. Нові екземпляри для прикордонного музею отримав начальник прес-служби Ізмаїльського прикордонного загону Ігор Перегняк.

«Мені, як представнику Ізмаїльського прикордонного загону, дуже приємно, що 9-е відділення «Укрпошти» звернуло увагу на ту подію, яка сталася 24 лютого на острові Зміїний, – сказав Ігор Перегняк, – адже прикордонник саме нашого загону і є автором фрази, яка стала гаслом боротьби українців проти російських окупантів».

Військовослужбовець також зазначив – на жаль, частина прикордонників та морських піхотинців України, які захищали острів Зміїний, все ще залишаються у полоні. Всі вірять і сподіваються на їх якнайшвидше повернення.