Майже всі аварійні ситуації в Одесі вже ліквідували після нічної негоди.

Про це повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

За інформацією мерії, за одну ніч 11 серпня випало понад 45% місячної норми опадів. В Одесі впали три дерева та сім великих гілок, одна з них – на автомобіль. Також впали три опори зовнішнього освітлення. Станом на 9 ранку комунальники ліквідували всі аварійні ситуації.

Насоси, що відкачують дощову воду, працювали протягом всієї ночі, у штатному режимі. Фактів суттєвого підтоплення тротуарів та проїжджої частини на території міста не зафіксовано. Також понад 200 приватних будинків у Київському районі та понад 80 у Суворівському залишаються без світла. Відновити енергопостачання планують до 13:00.

Також в ДТЕК Одеські електромережі повідомили, що через шквальний вітер та грозу було знеструмлено 10 повітряних ліній та 181 трансформаторну підстанцію в регіоні. Без світла залишилися 17 населених пунктів. На ранок аварійно-відновлювальні бригади вже повернули світло в сім населених пунктів області, відремонтували 64 трансформаторні підстанції та 5 повітряних ліній. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути світло в кожну домівку.