паста Nutella

Нутелла – це шоколадно-горіхова паста, яку додають у десерти, випічку, їдять із печивом, тостами, млинцями. Неповторний смак, ніжна текстура продукту ніколи не набридають, тому за багато років він став популярним у всьому світі. До складу пасти входять натуральні інгредієнти, туди не додають шкідливі здоров’ю консерванти, ГМО. Вона смачна і корисна, але при вживанні важливо дотримуватись рекомендованих порцій і не включати намазку в раціон людям з цукровим діабетом.

Як Нутелла з’явилася і стала відомою по всьому світу

Нутелла з’явилася за часів Другої світової війни. У ті роки в Італії був сильний дефіцит какао, і ще не відомому на той момент кондитерові П’єтро Ферреро довелося змінити склад своєї шоколадної пасти, додати інший інгредієнт. Він експериментував і зробив висновок, що найвдалішим варіантом стане лісовий горіх. Покупцям припала до смаку нова шоколадно-горіхова паста, продаж зріс, і виробництво компанія продовжила після закінчення періоду дефіциту. У 1964 році Nutella вийшла на світовий ринок, бренд Ferrero зареєстрував однойменний товарний знак та налагодив виготовлення своєї продукції у різних країнах світу. З таким складом замовити Nutella можна й сьогодні. Секретна рецептура та технологія виробництва не змінилися з того часу, але її знають лише кілька довірених співробітників.

Причини популярності горіхової пасти Nutella

Пасту Нутелла виготовляють із натуральних інгредієнтів. Має виражений шоколадний смак, у якому відчуваються горіхи, вершкові нотки. Калорійність становить 539 ккал на 100 г, тому продукт добре насичує організм енергією, дозволяє довше не відчувати голоду. Популярність Nutella, яку паста набула ще з моменту виходу на світовий ринок, не знижується. Причини підвищеного попиту цей продукт:

  1. неповторний смак, отриманий в результаті поєднання смаженого фундуку та какао;
  2. висока калорійність, що дозволяє наситити організм енергією на весь день;
  3. натуральний склад, до якого входить знежирений какао-порошок, сухе молоко, лісовий горіх, рослинний жир та цукор;
  4. відмінне поєднання з різними хлібобулочними виробами, десертами, млинцями;
  5. склад, багатий вітамінами, білком, антиоксидантами та іншими корисними речовинами;
  6. зручні варіанти фасування для домашнього вживання та кафе, ресторанів, кондитерських.

Якщо ви обожнюєте шоколадно-горіхову пасту або ще ніколи не куштували і не знаєте, за що її так хвалять, обов’язково варто придбати цей продукт. В інтернет-магазині Маудау Нутелла представлена ​​у широкому асортименті. Можна купити невелику банку на пробу або вибрати сімейну упаковку і насолоджуватися неповторним смаком разом з рідними.

Залишити відповідь