Житловий будинок у Чорноморську

Сьогодні вночі російські загарбники протягом чотирьох годин, тероризували Одещину ударними безпілотниками.

«У Чорноморську, внаслідок атаки, сталося загоряння квартир на 4-му, 5-му та 6-му поверхах. Пожежу площею 100 м2 оперативно ліквідували наші вогнеборці. Також в Одеському районі пошкоджено перекриття та стіни адміністративно-виробничої будівлі з подальшим загорянням, вогонь на площі 50 м2 було ліквідовано. Ще один безпілотник впав на відкритій території без детонації»,повідомили в Одеській облдержадміністрації.

Відзначимо, що українські Сили оборони знищили більшість «шахедів». На щастя, обійшлося без людських жертв та постраждалих.

Додамо, що вчора російські терористи балістичною ракетою влучили у цивільне судно, яке тільки зайшло в порт для завантаження.

«За два дні росія атакувала друге цивільне судно, що перебувало в портах Одещини. Балістичною ракетою пошкоджено судно «OPTIMA» під прапором Палау.

На жаль, загинула одна людина. Ще п’ятеро іноземних громадян, членів екіпажу, постраждали. Наразі їм надається медична допомога»,розповів  віце-прем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад та територій України Олексій Кулеба.

Міністр наголошує, що такі дії росії – це цілеспрямована практика залякування та перешкоджання роботі Українського морського коридору. Таким чином агресор намагається знов зруйнувати судноплавство у Чорному морі та підірвати українські зусилля з гарантування продовольчої безпеки у світі…

ОНОВЛЕНО

За інформацією Командування Повітряних Сил ЗСУ, «у ніч на 8 жовтня 2024 року (із 19.00 07.10 по 08.30 08.10) ворог завдав удару по Одещині двома балістичними ракетами Іскандер-М, а також 19 ударними БпЛА.

В результаті протиповітряного бою усі ворожі безпілотники ліквідовано».

Росіяни атакували Одесу шахедами та балістикою

 

Залишити відповідь