турнир по вольной борьбе памяти погибшего воина ВСУ Николая Панайотова

У селі Делень Арцизької громади на Болградщині відбувся перший особисто-командний турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті загиблого воїна ЗСУ Миколи Панайотова.

Ця подія зібрала юних спортсменів та їхніх прихильників, ставши яскравим видовищем для всіх присутніх, – повідомили у Арцизькій міськраді.

Турнір вирізнявся напруженими поєдинками та високим рівнем боротьби. Діти показали свою майстерність і волю до перемоги, що змусило глядачів постійно бути в напрузі. За підсумками змагань, найкращі юні борці отримали заслужені призи та грошову винагороду, що стало гарним стимулом для їх подальшого розвитку в спорті.

Особливо зворушливим моментом стало присутність на турнірі батьків загиблого воїна Миколи Панайотова, в честь якого був організований цей захід. Вони подякували організаторам та учасникам, зазначивши, що цей турнір приніс радість і гордість не тільки їм, але й усім, хто долучився до події.

“Окрему подяку організатори висловили Миколі Семеновичу Стоянову, який не лише допоміг у проведенні турніру, але й доклав чимало зусиль для підготовки своїх вихованців. Завдяки його роботі команда показала відмінні результати та здобула перше місце у командному заліку”, йдеться у повідомленні.

В міськраді висловили сподівання, що цей захід стане традиційним і щороку буде нагадувати про силу волі, мужність та спорт, даруючи радість новим поколінням борців.

Залишити відповідь