МакДональдз отремонтирует ресторан на Дерибасовской

Ресторан “МакДональдз” на вул. Дерибасівській, 23 в Одесі зачиняється на ремонтні роботи до кінця грудня 2024 року. Планується не лише модернізувати заклад всередині, а й відреставрувати фасад будівлі, у якій він розташований, – повідомили у компанії.

Оновлений інтер’єр “МакДональдз” доповнять квадратні елементи й теплі кольори. Одеський ресторан стане першим в Україні закладом мережі з таким дизайном. У залі буде 212 посадкових місць, а на терасі — ще 74.

У закладі на Дерибасівській також з’явиться сервіс обслуговування за столиком, щоб клієнти за бажання могли очікувати на улюблені страви на обраному місці.

Зазначимо, що сама споруда — колишній “Будинок Мангубі”, вперше зведений у 1830-х роках за проєктом архітектора Торичеллі, — є пам’яткою архітектури місцевого значення, що внесена до державного реєстру нерухомих пам’яток України.

“Як хороший сусід, “МакДональдз” дбає про збереження будівлі в належному стані з моменту відкриття ресторану в 1998 році. Компанія отримала всі необхідні дозволи на проведення робіт від відповідних державних органів і готується до реставрації фасаду для збереження унікальної ліпнини. У будівлі також замінять вікна й двері, відремонтують покрівлю та оновлять підсвітку”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що безперебійну роботу ресторану й надалі буде забезпечувати генератор, який встановили у “МакДональдз” на Дерибасівській раніше. Нині генераторами заживлено вже 80% закладів мережі, аби гості отримували замовлення навіть за відсутності електропостачання.

Залишити відповідь