Карта фронта 23.09.24

Використовуючи кількісну перевагу в особовому складі російські загарбники продовжують  «повзучий» наступ на декількох напрямках.

За даними Генштабу, протягом минулої доби відбулось 143 бойових зіткнення. Найгарячішими залишаються Покровський та Курахівський напрямки.

«На Покровському напрямку відбулося 30 атак противника. Ворог намагався просуватись в напрямку Воздвиженки, Маринівки, Миролюбівки, Новоторецького, Миколаївки, Новогродівки, Журавки, Красного Яру та Зеленого Поля.

Сили оборони продовжують стримувати ворога на Курахівському напрямку в районах населених пунктів Цукуриного, Георгіївки, Костянтинівки, Катеринівки та Українська, де окупанти 21 раз намагалися прорвати українські оборонні рубежі»,повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Важка ситуація на Торецькому напрямку, де ворог за підтримки штурмової авіації 15 разів намагався просунутися вперед, штурмував позиції наших оборонців в районах населених пунктів Дачне, Торецьк та Неліпівка.

За інформацією аналітичного порталу DeepState, ворог просунувся біля Нью-Йорку, Цукуриного, Гірника, Водяного, Вугледару, Пречистівки та в Торецьку.

Готувалися до захоплення влади в Одесі – викрито учасників воєнізованого формування

 

 

Залишити відповідь