государственная итоговая аттестация

Опубліковано рейтинг загальноосвітніх шкіл Одеси та Одещини за результатами національного мультипредметного тесту у 2024 році.

Про це повідомляє загольноосвітній ресурс “Освіта.ua”.

Школи в таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів національного мультипредметного тесту, отриманих учасниками тестування з усіх предметів НМТ, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

Зазначається, що учні низки шкіл через військові дії залишили свої регіони й продовжували навчання онлайн в інших областях України або за кордоном. Це могло вплинути на місце конкретного закладу в рейтингу.

Одеса опинилася на 18 місці за результатами національного мультипредметного тесту у 2024 році. Середній бал у міста – 139,36. На першому місці опинився Львів (147,3), на другому Херсон (145,53) ), а на третьому Київ (144,34).

Зокрема, серед шкіл Одеси на першому місці – Одеський ліцей № 117 Одеської міськради, на другому– Комунальний заклад “Рішельєвський науковий ліцей”, третє – Одеський ліцей “Приморський” Одеської міськради

Серед шкіл Одещини лідірують Ізмаїльський ліцей “Політехнічний” з гімназією, Тузлівський опорний заклад ЗСО Тузлівської сільської ради Білгород-Дністровського району та Ярославський заклад ЗСО Плахтіївської сільської ради Білгород-Дністровського району.

Залишити відповідь