Болград ДТП

В ніч на 16 серпня в Болграді на проспекті Соборний водій легкового автомобіля допустив зіткнення з мотоциклом, яким керував неповнолітній юнак. Поліцейські Болградського районного відділу поліції встановлюються обставини події.

Як повідомляє Інтернет-газета «Топор» з посиланням на НП в Одеській області, попередньо ДТП відбулася на погано освітленій ділянці проспекту. Водій легковика намагався об’їхати вибоїну та виїхав на зустрічну смугу, в результаті чого сталось зіткнення із мотоциклом, за кермом якого знаходився 17-річний хлопець.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди юнак зламав гомілку. Постраждалого каретою швидкої допомоги доправили до лікарні.

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння – вони були тверезі.

«Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби поміщено на арешмайданчик та призначено низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», – прокоментував подію начальник Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов.