Возле Умани мост обрушился на проезжую часть

В Черкаської області біля міста Умань на трасі Київ-Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода. Попередньо відомо, що міст обвалився на проїжджу частину після зіткнення з вантажівкою.

Через ДТП тимчасово перекрито рух автомобілів у напрямку Києва. На зазначеній ділянці забезпечується реверсний рух, – повідомила патрульна поліція Черкаської області.

Зазначається, що внаслідок зіткнення водій дивом залишився живий. На місці події працюють правоохоронці, інформація про постраждалих уточнюється.
Водіїв просять врахувати, що рух на зазначеній ділянці перекритий, та спланувати свій маршрут заздалегідь. Наразі проїжджу частину розчищають від уламків мосту.

Як повідомила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Черкаській області, водій вантажівки під час зіткнення їхав із піднятим кузовом.

“Через ДТП на дорозі обвалився пішохідний міст. Це сталося через те, що водій самоскида ТЗ Volvo рухався з піднятим кузовом. В результаті він зачепив прогонову будову пішохідного моста і вона впала на дорогу”, – йдеться у повідомленні.