Фронт

Сили оборони України продовжують чинити опір російським окупантам.

«Протягом минулої доби зафіксовано 149 бойових зіткнень.

За уточненою інформацією, за вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах ракетного удару із застосуванням однієї ракети, а також 62 авіаудари із використанням 99 КАБів. Крім цього, здійснив 4588 обстрілів, з них 110 – із реактивних систем залпового вогню»,повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Натомість «українські воїни продовжують активно завдавати окупаційним військам відчутних втрат в живій силі та техніці, виснажуючи наступальний потенціал ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення і в тилу… авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали 13 ударів по районах зосередження особового складу противника».

Найгарячішим залишається Покровський напрямок, де Сили оборони за добу зупинили 52 атаки. Найактивнішим ворог був біля Новоолександрівки, Желанного та Прогреса. Загарбники діють за значної підтримки бомбардувальної і штурмової авіації.

21 штурмову дію наші захисники відбили на Курахівському напрямку неподалік Костянтинівки, Парасковіївки та Побєди, де противник продовжує спроби прорвати оборону наших військ.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 19 атак неподалік Дружби, Північного, Залізного, Нью-Йорка та Торецька.

13 разів ворог атакував на Лиманському напрямку неподалік Невського, Макіївки, Тернів та у Серебрянському лісі.

Йдуть запеклі бої й на інших напрямках.

В Одесі затримали шістьох паліїв авто військових