Хмельницька АЕС

Цієї ночі військовослужбовці Сил оборони України знищили всі одинадцять ударних БпЛА типу «Shahed» російських терористичних військ, але уламки збитих БПЛА заподіяли шкоди.

Вибухи пролунали неподалік Хмельницької АЕС.

«Уночі ворог завдав удару по території неподалік Хмельницької АЕС. Внаслідок вибуху було пошкоджено вікна в адміністративно-побутовому та лабораторно-побутовому корпусах. Через пошкодження ліній електропередачі знеструмлено 1 860 споживачів у містах Славута та Нетішин Хмельницької області. Відновлювальні роботи розпочнуться, як тільки енергетиків допустять на місце пошкодження»,повідомила пресслужба Міністерства енергетики України.

«У місті Славута Шепетівського району Хмельниччини внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця і автомобілі. 16 людей отримали поранення і звернулися до медиків по допомогу. Також у містах Славута та Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції», – повідомили у ДСНС.

 В Ізмаїлі постраждалу від вибуху дрона п’ятиповерхівку відремонтують до кінця року