Вогонь по ворогу

Сили оборони України відбивають атаки загарбників на різних напрямках та продовжують наступальні дії.

«В зоні відповідальності оперативно-стратегічного угрупування військ «Таврія» на Авдіївському напрямку противник не полишає спроб прорвати нашу оборону, проте безуспішно. Наші захисники відбили понад 20 атак ворога в районах населених пунктів Авдіївка, Ласточкине, Тоненьке, Первомайське, Невельське Донецької області»,повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Також оборонці України успішно відбили понад 10 атак ворога в районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області, 5 атак на Куп’янському напрямку в районі Синьківки та 8 атак біля Іванівки Харківської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ противника в районах Макіївки, південно-західніше Кремінної та Серебрянського лісництва Луганської області, де наші захисники відбили понад 5 атак ворога.

Загарбники безрезультатно намагалися відновити втрачене положення в районі Роботиного Запорізької області.

Водночас наші захисники продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, наступальні та штурмові дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога.

Додамо, що протягом минулої доби відбулося 64 бойових зіткнення, ворог завдав 4 ракетних та 65 авіаційних ударів, здійснив 54 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Ворог наступає на Авдіївку