З нагоди Дня захисників і захисниць України в Ізмаїлі відбулося урочисте нагородження та святковий концерт для прикордонників, нацгвардійців і представників Сил оборони.

Під час офіційної частини на адресу присутніх звучали вітальні слова з боку керівництва міста і району. Особливу увагу чиновники звернули на роль захисників, адже саме вони сьогодні борються за незалежність України.


За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, самовіддану службу українському народові, захист суверенітету та цілісності, а також з нагоди Дня захисників і захисниць України почесними грамотами нагороджено низку військовослужбовців Державної прикордонної служби та військової частини 3058 Національної гвардії України.

Пам’ять усіх загиблих у розв’язаній росією війні присутні вшанували хвилиною мовчання.


Після цього відбувся патріотичний концерт, підготовлений солістами та вокалістами Обласного центру національних культур. Українські пісні про рідний край, дім і перемогу, що наближається, виконали Сергій і Євгенія Нейчеви, Ірина Бєркуца, Феодора Куртєва, Богдана Чілік, Ася Некраха, Володимир Сонін, Пилип Дяченко, Юрій Морозов і вокальний дует «Крила».

Крім цього, потішити військових своєю творчістю особисто приїхав заслужений артист естрадного мистецтва України Іван Носик (м. Миколаїв).