інтернет для бізнесу від Київстар

Різний бізнес у сфері комунікацій матиме різні вимоги та завдання. Найчастіше потрібний високошвидкісний та стабільний інтернет, який забезпечує нормальні умови для обміну інформацією. Незалежно від того, де розташоване підприємство і яким чином воно працює, фахівці компанії Київстар оцінять масштаби та підберуть оптимальний набір обладнання.

Інтернет доступний по всій Україні, гарантуючи при цьому високу швидкість з’єднання. Через постійне відстеження працездатностей мереж жодних збоїв не буде. Можна з упевненістю використовувати інтернет для бізнесу та виконувати повсякденні завдання. Гарантується також захищеність завдяки спеціальним протоколам та додатково є можливість замовити AntiDDos.

Де підключається Інтернет?

Навіть у найскладніших умовах допускається підключення, тому як об’єкти завжди можна прийняти такі варіанти:

  1. Багатоквартирні будинки. Більшість бізнесів знаходяться на перших поверхах таких будинків і їм потрібний інтернет. Підключення виконується за технологією FTTB з обмеженням швидкості до 100 Мбіт/с. Мінімальний тариф становитиме 100 грн на місяць;
  2. Окремі об’єкти у місті. Відмінне рішення для торгових центрів, офісів чи окремих об’єктів. Допускається швидкість до 10 Гбіт/с. Створюється корпоративна мережа різного формату з тарифом від 650 грн. на місяць;
  3. Об’єкти далеко від міста. Формат інтернету може бути 4G, або прокладається окрема оптоволоконна лінія. Вартість та тарифна сітка розраховуються в індивідуальному порядку;
  4. Міжнародний зв’язок. Бізнеси, які працюють за кордоном, також можуть скористатися послугами оператора Київстар. Застосовуються власні канали зв’язку чи орендується інфраструктура партнерів.

Попереднє консультування дозволить знайти ідеальний формат послуг, що відповідає запитам та умовам конкретного бізнесу.

Переваги Київстар

Комплексність у проектуванні різних рішень забезпечить вирішення проблем під ключ, коли клієнт отримує підсумковий результат найвищої якості. Великий досвід роботи у конкретній спеціалізації дозволяє з перших хвилин оцінки запитів знаходити рішення та застосовувати ефективні інструменти. Системи постійно покращуються та масштабуються, що є додатковим плюсом за будь-яких завдань.

Команда фахівців цілодобово реагує будь-які зміни, пропонуючи високоякісний сервіс. Тарифні плани відповідають набору послуг, що пропонуються, і можуть адаптуватися під конкретні запити бізнесу.