День знань

Сьогодні у населених пунктах Болградської територіально громади сіли за парти 2259 учнів, 169 з яких – першокласники.

Урочисті заходи до Дня знань, перший дзвоник, привітання з початком навчання пройшли для всіх учнів громади офлайн (наживо). У громаді сподіваються, що і навчання у цьому навчальному році зможуть організувати у очному режимі у всіх загальноосвітніх закладах, крім Табаківського ліцею, де поки ще немає укриття.

День знань

На перших уроках йшла мова про любові до України, вдячність її захисникам, згадувалися імена тих, хто загинув у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність нашої Держави.  Також заклади освіти приєднались до проведення Всеукраїнського уроку підтримки психічного здоров’я, під час якого вчителі максимально доступно розказали дітям, як працюють наші емоції, показали прості вправи для заспокоєння у стресових ситуаціях, навчили, як подолати страхи й тривожність, пов’язані з початком навчального року, – повідомили у відділі освіти Болградської міськради.

День знань

Учням 8 класу Болградського ліцею №3 пощастило які зустрілись з випускником цієї школи, який нині боронить Україну  у лавах 88 окремого батальйону морської піхоти, Олександром Пуртовим.

День знань

Додамо, що педагоги, діти та їх батьки відгукнулися на заклик відділу освіти  та приєдналися до акції  «1 вересня без квітів».

День знань

День знань

День знань

День знань

День знань
День знань, фото із соцмереж

У різних школах вона пройшла по-різному, десь можна було зробити свій внесок у загальну перемогу, поклавши гроші у скриньку, яку підготувала адміністрація школи, десь батьки збирали внески у коли свого класу, десь зібрали для вояків смаколики, засоби гігієни та необхідні речі, десь діти писали листи військовим, щоб передати їх на передову та підтримати наших захисників.

«Наш 6-Б підтримав акцію та зібрав символічну суму, та ми й вчителя не залишили без уваги, вона до речі дружина військового.

Приємно, що більшість батьків без слів підтримали цю ініціативу.

Сьогодні діти писали листа захисникам та обговорювали з Ольгою Володимирівною куди відправлять гроші.

А наш 1-А ініціював збір коштів на лікування однокласника, аби підтримати у скрутну годину. Та також ми придбали загальний букет для першого вчителя.

За бажанням все можливо.

Головне чути один одного та попри все бути разом.

Пишаюся людьми, що поруч»,написала мама двох школярів Тетяна Бондарчук-Манолова.

Додамо, що привітання, листи будуть передані військовим напряму, або через волонтерів, а зібрані гроші використають для придбання того, що необхідно нашим захисникам.

Автор: Сергій Мединський

 В Одеській області за шкільні парти сяде 270 тисяч дітей