Ворованные продукты

Працівники Державного бюро розслідувань виявили на Дніпропетровщині склад, в якому зловмисники ховали крадену продукцію, яка призначалася для військових.

Правоохоронці виявили продукти загальною вагою близько 3 тонн, серед яких: згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти, повідомляє пресслужба ДБР.

Ворованные продукты
Ворованные продукты, фото: ДБР

Вилучені продукти передаються військовим.

Додамо, що у межах досудового розслідування за статтею привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України) повідомлено про підозру головному бухгалтеру логістичного центру, трьом експедиторам, завідувачу складу та головному менеджеру.

Встановлюється повне коло осіб, причетних до схеми.

У відомстві нагадують, що у січні цього року працівники ДБР спільно із Нацполіцією Дніпропетровщини та департаментом військової контррозвідки СБУ викрили організовану групу, яка привласнювала та перепродувала харчові продукти, що призначалися для Збройних Сил України. Тоді під час обшуків було вилучено понад 30 тисяч банок тушкованої продукції вагою понад 7 тонн, яка вже була готова для перепродажу, а також майже 4 млн гривень готівкою в різній валюті.

На Одещині посадовця ОВА підозрюють в розкраданні коштів облбюджету