маммограф в Измаиле

В Ізмаїлі після тривалої паузи відновлює роботу пересувний мамограф, який закуплено за ініціативи Одеської обласної державної адміністрації за рахунок обласного бюджету. Направлення на обстеження можна отримати у лікаря-онколога.

Місцезнаходження мамографа залишається колишнім – двір поліклініки Дунайської обласної лікарні, вул. Портова, 11-а. Час роботи – з 9.00 до 14.00 (щодня, крім вихідних).

Жінки віком 40 років і більше можуть пройти обстеження абсолютно безкоштовно, але для цього необхідно отримати електронне направлення. Його видає або сімейний лікар, або лікар-фахівець. У поліклініці Дунайської обласної лікарні у кабінеті номер 8 також працює лікар-онколог, який пройшов профільне навчання в обласному онкодиспансері, і також має право видавати електронні направлення.

У зв’язку з тим, що технічні характеристики мамографа обмежені 12-ма знімками на день, не більше, запис на маммографію ведеться через кол-центр за тел. 063 610 00 03 (з 8.00 до 16.00).

Нагадаємо, закуплений за обласні кошти пересувний мамограф доставлений в Ізмаїл на початку січня та був розташований в Дунайській лікарні. Прийом пацієнтів розпочав із 18 січня.

Світ