Руководство Измаила предложило руководителям школ сократить время урока по причине аномальной для сентября жары. Об этом на своей странице в социальной сети ФБ сообщил мэр города Андрей Абрамченко.

“В связи с высокой температурой в классных помещениях общеобразовательных учебных заведений, что связано с высокой температурой воздуха (выше 32 С), в соответствии с действующими Государственными санитарными правилами и нормами для общеобразовательных учебных заведений, руководителям общеобразовательных учебных заведений рекомендовано пересмотреть режим работы и сократить время уроков”, – заявил Андрей Адбамченко.

Отметим, согласно прогнозам Гидрометцентра Украины днём температура воздуха достигает +31°С. Вместе с тем, с 5 сентября ожидается снижение температуры до + 26 °С и дождь.

фото: Андрей Абрамчекно

Економіка

  • Alexandrion: з Румунії з любов’ю
    Alexandrion: з Румунії з любов’ю

    Справжнім коньяком вважається напій, виготовлений у французьких гуральні з одного з трьох сортів винограду за певною місцевим регламентом технології. Створений за аналогічною рецептурою міцний напій, згідно з міжнародними правилами, може маркуватися виключно як «виноградний бренді». Але ми звикли називати саме коньяками популярні сорти, виготовлені, наприклад, у Вірменії чи в Україні. У цій статті ми розповімо про відомого в Європі виробника з Румунії, який випускає різноманітні благородні алкогольні напої, у тому числі виноградний бренді. А тим, кого цікавить актуальна ціна Alexandrion та хто хоче особисто переконатися в унікальних смакових якостях, чи варто відвідати онлайн-маркет Маудау.
    Читати далі