В Ізмаїльському Палаці спорту відбувся VI Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті майстра спорту міжнародного класу Віктора Дехтярьова та майстра спорту України Вадима Коваленка. Учасниками змагань стали близько 300 спортсменів із Чернігова, Миколаєва, Одеси, Південного, Білгород-Дністровського, Татарбунар, Арциза, Кілії, Рені, Ізмаїла та Ізмаїльського району.

У рамках офіційного відкриття голова Одеської обласної асоціації спортивної боротьби Трифон Антов подякував адміністрації міста за всебічне сприяння та організацію змагань такого рівня. Крім цього, чоловік відзначив спортивну арену, на якій проходили змагання.

На урочистому відкритті також було вручено посвідчення кандидатів у майстри спорту вихованцям відділення вільної боротьби Ізмаїльської ДЮСШ. Його отримав срібний призер чемпіонату України з вільної боротьби серед спортсменів до 17 років Юрій Переверза. Також хлопець був нагороджений грошовою премією за успішний виступ у чемпіонаті України під керівництвом борцівського клубу «Бессарабський вольник» (директор Олег Славенко).


Своє посвідчення отримав і учасник чемпіонату з вільної боротьби серед спортсменів до 20 років Владислав Веретильний. Хлопець увійшов до п’ятірки найсильніших борців України.

Ще одне посвідчення кандидата в майстри спорту чекає на переможницю чемпіонату з вільної боротьби серед спортсменів до 15 років, бронзову призерку чемпіонату України серед юнаків та дівчат до 17 років Ірину Бухтіну. Наразі дівчина у складі збірної команди України бере участь у чемпіонаті Європи серед спортсменів до 15 років, що триває в Греції.

Після церемонії відкриття стартували ігри. Змагання в Палаці спорту тривали два дні. Після фінальних сутичок відбулася церемонія нагородження найкращих спортсменів.

Економіка